Vuoden ensimmäinen vieraileva paahtimo on ruotsalainen Morgon Coffee Roastery,
Tämän costaricalaisen kahvin juuret ulottuvat Monteron perhetilalle, jossa kahvinviljely on jatkunut jo kolmen sukupolven ajan.
Perheen isoisä Eli aloitti perinteen, jota hänen poikansa Carlos ja pojanpoikansa Jacob ovat jatkaneet. Monet naapurituottajat näkevät heidät Tarrazun-erikoiskahvin visionääreinä ja hakevat heiltä inspiraatiota ja neuvoja, joita Carlos jakaa mielellään.
Morgon Coffee Roastersin perustajat Markus Vestergaard ja Garbriella Sand ovat kahvialan konkareita, joilla on yli 25 vuoden kokemus baristoina, paahtajina, kouluttajina ja konsultteina. Paahtimo keskittyy pitkäaikaisiin suhteisiin tuottajien kanssa ja paahtamisessa pyritään tuomaan esiin jokaisen kahvin ainutlaatuiset maut, alkuperää korostaen.
- Makuprofiili: Kermainen, tasapainoinen, jossa suklaan ja kypsän luumun vivahteita
- Alkuperä: Tarrazu, Costa Rica
- Kasvatuskorkeus: 1900 m
- Lajike: Catuai
- Prosessointi: Honey
- Roastery: Morgon Coffee Roasters
Vierailevan paahtimon kahvia on nautittavissa kaikissa Torreissa, käsin uutettuna, kuppi kerrallaan.
Meillä on myös erä 200g pusseja myynnissä,
kotiin tai ystävälle vietäväksi.
