Good Life Coffee Roastery

Danche pesuasema, Gedeon alue, EtiopiaVuoden toinen vieraileva paahtimo on Helsinkiläinen Good Life Coffee Roastery.

Good Life Coffeessa vaikuttavat Lauri ja Aleksi tunnetaan iloisena kaksikkona, jotka ovat aina keskittyneet kestävyyteen, reiluuteen, jäljitettävyyteen ja tietenkin siihen, että kaikki heidän kahvinsa maistuvat erinomaiselta.

GLC:n tarina sai alkunsa vuonna 2012, jolloin Lauri avasi uuden kahvibaarin Kallioon. Vuonna 2014 toiminta laajeni uuden paahtimon avaamisen myötä. Kahvivalikoimassa hyödynnetään vahvasti sesonkiajattelua, minkä johdosta kahvit maistuvat aina tuoreelta, makealta ja puhtaalta.


Meille valittu kahvi on kasvanut erittäin korkealla ja tulee Danchen pesuasemalta, joka sijaitsee Etiopissa. Lopputuloksena on erinomaisen laadukas ja maukas kahvi, joka on upea esimerkki siitä, miltä pestyt Etiopialaiset kahvit voivat maistua. Alueen pienviljelijöiden kahvifarmit ovat noin 1–2 hehtaarin kokoisia, joissa on kahvipuita noin 1800–2400 kpl/hehtaari. Kahvimarjoja puut tuottavat noin 3 kg/puu.

Good Life Coffee nappasi tänä vuonna voiton Göteborgissa Nordic Coffee Festin järjestämässä Nordics Best Roaster kilpailusta. Suosittelemme siis lämpimästi että tulette meille maistamaan tätä herkullista Etiopialaista kahvia!

  • Makuprofiili: Pehmeä ja hedelmäinen. Trooppista hedelmää ja teemäisyyttä.
  • Alkuperä: Danche pesuasema, Gedeo alue, Etiopia
  • Tuottaja: 742 alueen pienviljelijää
  • Kasvukorkeus: 2000–2300 m
  • Lajike: Sekoitus alueen eri lajikkeita
  • Prosessointi: Märkä fermentoitu & pesty
  • Paahtimo: Good Life Coffee Roastery, Kallio, Helsinki
Vierailevan paahtimon kahvia on nautittavissa kaikissa Torreissa, käsin uutettuna, kuppi kerrallaan.

Meillä on myös erä 200g pusseja myynnissä,
kotiin tai ystävälle vietäväksi.