Hakaniemi

  • ma-pe 7.30-18.00
  • la Suljettu / Closed
  • su Suljettu / Closed

HAKANIEMI

Hakaniemen Torre on kuin toinen koti Hakaniemessä / Kalliossa asuville.

Arkiaamuisin voit aloittaa päiväsi nauttimalla kahvisi rauhassa päivän lehden kanssa tai kiireisempinä päivinä napata aamiaisen mukaan.

Viikoittain vaihtuvalta lounaslistaltamme löydät aina jotain uutta ja päivän fiilikseen sopivaa keittiömestarimme valmistamaa lounasta.

Iltaisin ja viikonloppuisin on ihanaa kokoontua ystävien kanssa vaihtamaan kuulumiset ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja kahvista.

Piipahda paikan päällä tilaamassa tai soita etukäteen kahvilan numeroon, niin laitamme tilaukset valmiiksi sovittuna ajankohtana. Valikoimasta löytyy kaikki aamupalat, kahvit, lounaat ja ihanat makeat!

Soita ja tilaa etukäteen: 09-428 937 45

Ratikat, bussit ja metro tuovat sinut melkein suoraan tiskille – tervetuloa!

Poikkeusaukiolot:

8.7-28.7 tarjoilemme brunssia klo 9 - 12 ja lounaalla valittavana on herkulliset viikonlopuista ja illoista tutut salaatit.

Olemme avoinna ma -pe klo 9 - 17

Olemme suljettuina heinäkuun viikonloput.


Oivahymy-raportti

Lounas

Aamiainen

Arkisin 9.00-12.00

Ruokalista

Salaatit tarjolla arkisin 10.30-17.00

Take-Away lounaan tilaus

  1. Valitse listalta, soita numeroon 09-42893745 ja tee tilaus.
  2. Mainitse milloin haluat ruokasi olevan valmis, kuitenkin vähintään 15 min tilauksesta. Mikäli tilaatte enemmän kun 5 annosta pyydämme tilaamaan vähintään 30 min ennen noutoa.
  3. Annoksesi odottaa sinua kassalla sovittuna aikana. Maksutapana on joko käteinen, lounasseteli tai pankkikortti/MasterCard/Visa/Visa Electron.

Laskutussopimus yrityksille

Mikäli yrityksenne tekee jatkuvasti lounas- tai sämpylätilauksia on mahdollista saada laskutussopimus. Lisätietoa hakaniemi@latorre.fi