Fratello

  • ma-pe 8.00 - 16.00

Fratello

La Torrefazione-perheen toinen tulokas, pikkuveli Fratello Torrefazione, sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksessa, Helsingin yliopistoa vastapäätä. Fratello onkin suosittu vaihtoehto opiskelutauoille ja brainstorming-sessioille. Fratellossa viemme kahvisi seuraavalle tasolle käyttämällä kahvin valmistuksesssa muun muassa sifonia. Arkisin Fratello on suosittu lounaspaikka ja viikonloppuisin kahvilassa vallitsee astetta rennompi fiilis, jolloin tarjolla on kevyitä aterioita ja erinomaisen hyvää kahvia.

Piipahda paikan päällä tilaamassa tai soita etukäteen kahvilan numeroon, niin laitamme tilaukset valmiiksi sovittuna ajankohtana. Valikoimasta löytyy kaikki aamupalat, kahvit, lounaat ja ihanat makeat!

Soita ja tilaa etukäteen: 09 4289 1887

Lounas arkipäivisin klo 11.00-14.30

https://www.oivahymy.fi/hae-yr...

Lounas

22.-26.7.2024

Aamiainen

Aamiaista tarjoillaan arkisin klo 7.30-11.00.

Ruokalista

Take-Away lounaan tilaus

  1. Valitse listalta, soita numeroon 09 42891887 ja tee tilaus.
  2. Mainitse milloin haluat ruokasi olevan valmis, kuitenkin vähintään 15 min tilauksesta. Mikäli tilaatte enemmän kun 5 annosta pyydämme tilaamaan vähintään 30 min ennen noutoa.
  3. Annoksesi odottaa sinua kassalla sovittuna aikana. Maksutapana on joko käteinen, lounasseteli tai pankkikortti/MasterCard/Visa/Visa Electron.

Laskutussopimus yrityksille

Mikäli yrityksenne tekee jatkuvasti lounas- tai sämpylätilauksia on mahdollista saada laskutussopimus. Lisätietoa fratello@latorre.fi