Kahvit


La Torrefazione on kolmannen kahviaallon kahvilaketju; tuntemalla kahvin koko tuotantokaaren pystymme takaamaan tarjoamamme kahvin laadun ja maun. Kaikki baristamme ovat suorittaneet baristakoulutuksen, he tuntevat kahvien tarinat ja ovat sitoutuneita valmistamaan kahvia hartaasti ja kunnioittavasti. Hyvän kahvin valmistus on vaativaa käsityötä ja siksi jokainen vaihe pavusta kuppiin ovat meille tärkeitä.

Toimimme kahvin hankinnassa yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Metsästämme yhdessä kiinnostavia kahveja ympäri maailmaa ja hankimme ne suoraan viljelijältä. Uusia kahveja useamman kerran vuodessa, jotta pavut pysyvät tuoreena ja homma mielenkiintoisena. La Torrefazionen brändin alla olevia kahveja ei löydy mistään muualta kuin omista kahviloistamme.

LA TORREFAZIONEN KAHVIN LAATUSTANDARDIT

OSTOHINTA VÄHINTÄÄN FAIR TRADE + 20%
SCAA- PISTEET VÄHINTÄÄN 80
KAHVIN MATKA VILJELIJÄLTÄ PAAHTIMOON ILMAN TURHIA VÄLIKÄSIÄ

Hard Core Espresso
Tämä pähkinäinen, hintsusti hedelmäinen ja pehmeä espresso luo maukkaan kombinaation maidon kanssa. Käytämme HC espressoa espressopohjaisten maitokahvien kaverina.
40% Brazil
40% Guatemala
20% Colombia

El Obraje Colombia
Castillo
Torren hedelmäisempi vaihtoehto espressosta. Makumaailmassa ruskeaa sokeria, aprikoosin makeutta, kevyttä hapokkuutta.

Las Terrazas Guatemala
Bourbon, Caturra
Makea ja mehukas guatemalalainen. Tarjoilemme tätä herkkua suodatinkahvina, pressopannussa ja sifonilla uutettuna.

Torre Filter Blend
Täyteläinen ja pehmeä suodatinkahvi. Aromeissa suklaata ja tummaa sokeria.
40% Guatemala
40% Colombia
20% Brazil

Kaffa Roastery

La Torrefazione toimii läheisessä yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Hampfin veljekset päättivät vuonna 2009 että Svante keskittyy perustamaansa paahtimoon ja Jens ryhtyy kahvilayrittäjäksi. Vaikka veri on kahvia sakeampaa niin jotkut asiat ovat silti hyvä pitää erillään. Kahvilan ja paahtimon pyörittäminen vaatii keskenään erilaista osaamista. Yhteistyö on kuitenkin päivittäistä; kahvia ostetaan yhdessä, mietitään paahtoprofiileja ja järjestetään yhteiskoulutuksia.

www.kaffaroastery.fi