Aleksanterinkatu

  • ma-pe 9.00-16.00
  • la closed
  • su closed

ALEKSANTERINKATU


Aito ja alkuperäinen La Torrefazione, Aleksanterinkatu!

Aikoinaan Torre oli vain pieni joukko intohimoisia baristoja keittelemässä törkeen hyvää kahvia Aleksanterinkadulla. Kaikki alkoi tästä ihanan idyllisestä ja tunnelmallisesta kahvilastamme. Baristamme tarjoilevat intohimolla kupeittain kahvia ja keittiömestarimme valmistaa laadukkaat lounaat joka arkipäivä.

Piipahda paikan päällä tilaamassa tai soita etukäteen kahvilan numeroon, niin laitamme tilaukset valmiiksi sovittuna ajankohtana. Valikoimasta löytyy kaikki aamupalat, kahvit, lounaat ja ihanat makeat!

Soita ja tilaa etukäteen: 09 428 906 48

Lounas arkipäivisin klo 11.00-14.30

Oivahymy-raportti

Lounas

Aamiainen

Varaa pöytä

Aamiaista tarjoillaan arkisin 7.30-10.30 ja viikonloppuisin klo 14 asti.

Aamiaiset sisältävät mehun sekä suodatinkahvin tai teen. Espressopohjaiset juomat +3€. Annokset saatavilla myös gluteenittomina.

Ruokalista

Take-Away lounaan tilaus

  1. Valitse listalta, soita numeroon 0942890648 ja tee tilaus.
  2. Mainitse milloin haluat ruokasi olevan valmis, kuitenkin vähintään 15 min tilauksesta. Mikäli tilaatte enemmän kun 5 annosta pyydämme tilaamaan vähintään 30 min ennen noutoa.
  3. Annoksesi odottaa sinua kassalla sovittuna aikana. Maksutapana on joko käteinen, lounasseteli tai pankkikortti/MasterCard/Visa/Visa Electron.

Laskutussopimus yrityksille

Mikäli yrityksenne tekee jatkuvasti lounas- tai sämpylätilauksia on mahdollista saada laskutussopimus. Lisätietoa aleksanterinkatu@latorre.fi