Kahvit

La Torrefazione on kolmannen kahviaallon kahvilaketju; tuntemalla kahvin koko tuotantokaaren pystymme takaamaan tarjoamamme kahvin laadun ja maun. Kaikki baristamme ovat suorittaneet baristakoulutuksen, he tuntevat kahvien tarinat ja ovat sitoutuneita valmistamaan kahvia hartaasti ja kunnioittavasti. Hyvän kahvin valmistus on vaativaa käsityötä ja siksi jokainen vaihe pavusta kuppiin ovat meille tärkeitä.
Toimimme kahvin hankinnassa yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Metsästämme yhdessä kiinnostavia kahveja ympäri maailmaa ja hankimme ne suoraan viljelijältä. Uusia kahveja useamman kerran vuodessa, jotta pavut pysyvät tuoreena ja homma mielenkiintoisena. La Torrefazionen brändin alla olevia kahveja ei löydy mistään muualta kuin omista kahviloistamme.
LA TORREFAZIONEN KAHVIN LAATUSTANDARDIT
OSTOHINTA VÄHINTÄÄN FAIR TRADE + 20%
SCAA- PISTEET VÄHINTÄÄN 80
KAHVIN MATKA VILJELIJÄLTÄ PAAHTIMOON ILMAN TURHIA VÄLIKÄSIÄ
La Torre Signature, Nicaragua
Catimor, parainema, red catui
La Torre Signaturen makuprofiili sisältää maitosuklaata, appelsiinia ja paahdettua pähkinää. Kahvi on paahdettu omni-paahtona, mikä tarkoittaa. että sama kahvi toimii yhtä hyvin niin espressolle kuin suodatinkahville. La Torre Signature tulee Nicaraguasta, Finca San Josen tilalla.
La Bolsa, Guatemala
Caturra
Tässä maukkaassa, La Bolsan tilalta saapuvassa kahvissa maistuu omena, karamelli ja maitosuklaa. Kahvi maistuu erityisen hyvin espressona, mutta suosittelemme kokeilemaan sitä myös suodatettuna.
Fazenda Pinhal, Brasilia
Sekoitus eri kahvilajikkeita
Tämä herkullinen ja erittäin makea kahvi on kotoisin Pedro Gabarran Fazenda Pinhal -tilalta. Makuprofiilista löytyy appelsiinin ja punaisten hedelmien vivahteita sekä cashew-pähkinää.

Kaffa Roastery
La Torrefazione toimii läheisessä yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Hampfin veljekset päättivät vuonna 2009 että Svante keskittyy perustamaansa paahtimoon ja Jens ryhtyy kahvilayrittäjäksi. Vaikka veri on kahvia sakeampaa niin jotkut asiat ovat silti hyvä pitää erillään. Kahvilan ja paahtimon pyörittäminen vaatii keskenään erilaista osaamista. Yhteistyö on kuitenkin päivittäistä; kahvia ostetaan yhdessä, mietitään paahtoprofiileja ja järjestetään yhteiskoulutuksia.