Kasarmikatu Pop-Up

  • ma-pe 8.00-21.00
  • la 10.00-21.00

Kahvilan erikoisaukioloajat:

24.6 8.30 - 18

25.-27.6 Suljettu

Voiko ihanammin kesäpäivä alkaa kuin terassiaamiaisella auringossa? Kasarmikadun Pop-up on suunniteltu mukailemaan rennon kesäravintolan tarpeita. Kesä-Torren menu on niin ikään suunniteltu sellaiseksi, jota kesästä nauttivat kaipaavat. Tarjoilemme aamiaista ja maittavaa lounasta aamusta iltaan - sisällä tai terassilla. Ystävämme pääsevät nauttimaan uusista mauista Torren valikoimassa; muun muassa herkullisista bageleista eri täytteillä ja vispipuurosta kauden marjoilla.

Listalta löytyy runsaita salaatteja ja tietysti maukkaat kestosuosikit, risotto ja pasta. Viinivalintoihin olemme syventyneet yhdessä Viinitien kanssa - ja erinomaiset lasilliset maistuvat niin yksinään kuin annosten kanssa. Aamiaisen kanssa pääsee nauttimaan Torren laadukkaita kahveja, halutessa myös kuohuvaa. Tervetuloa!

Lounas

21-24.6.2021

Viikonloppu aamiainen

Aamiainen

Take-Away lounaan tilaus

  1. Valitse listalta, soita numeroon 0207590319 ja tee tilaus.
  2. Mainitse milloin haluat ruokasi olevan valmis, kuitenkin vähintään 15 min tilauksesta. Mikäli tilaatte enemmän kun 5 annosta tilatkaa vähintään 30 min ennen noutoa.
  3. Annoksesi odottaa sinua kassalla sovittuna aikana. Maksutapana on joko käteinen, lounasseteli tai pankkikortti/MasterCard/Visa/Visa Electron.

Laskutussopimus yrityksille

Mikäli yrityksenne tekee jatkuvasti lounas- tai sämpylätilauksia on mahdollista saada laskutussopimus. Lisätietoa kasarmitori@latorre.fi