Kahvit

La Torrefazione on kolmannen kahviaallon kahvilaketju; tuntemalla kahvin koko tuotantokaaren pystymme takaamaan tarjoamamme kahvin laadun ja maun. Kaikki baristamme ovat suorittaneet baristakoulutuksen, he tuntevat kahvien tarinat ja ovat sitoutuneita valmistamaan kahvia hartaasti ja kunnioittavasti. Hyvän kahvin valmistus on vaativaa käsityötä ja siksi jokainen vaihe pavusta kuppiin ovat meille tärkeitä.

Toimimme kahvin hankinnassa yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Metsästetään yhdessä kiinnostavia kahveja ymppäri maailmaa ja pyrimme hankkimaan ne suoraan viljelijältä. Uusia kahveja tulee pari kertaa vuodessa jotta pavut pysyisivät tuoreena. La Torrefazionen brändin alla olevat kahvit eivät löydy mistä muualta kuin omista kahviloistamme.


El Armadillo

Just like Guatemalan Armadillo, every coffee connoisseur sometime want to curl into their protective shells and just practise mindfullness over a great treat. This syrupy and smooth coffee will leave you feeling refreshed and once again ready for take off.

Pachamama

Pacha mama is a fertility goddess in Inka mythology who presides over planting and harvesting. The indigenous inhabitants of Riosucio believe that their duty is to protect the nature enviroment and minimise the impact from their farming coffee. Tones of cherry and pecan, a complex acidity and a chocolatey finish will complete this sustainable experience.

Hard Core Espresso

This long awaited blend meets our coffee quality standarts

- Minimum fairtrade price +20%

- SCAA rating 80+ points

- Direct and Transparenting sourcing

Now close yours eyes and this hard core adventure will take you beyound wildest flavoured dreams.



Kaffa Roastery

La Torrefazione toimii läheisessä yhteistyössä Kaffa Roasteryn kanssa. Hampfin veljekset päättivät vuonna 2009 että Svante keskittyy perustamaansa paahtimoon ja Jens ryhtyy kahvilayrittäjäksi. Vaikka veri on kahvia sakeampaa niin jotkut asiat ovat silti hyvä pitää erillään. Kahvilan ja paahtimon pyörittäminen vaatii keskenään erilaista osaamista. Yhteistyö on kuitenkin päivittäistä; kahvia ostetaan yhdessä, mietitään paahtoprofiileja ja järjestetään yhteiskoulutuksia.

www.kaffaroastery.fi